torstai 26. syyskuuta 2013

Uups! Ryhdistäydytäänpä.

Viime viikko 16.-22.9. pähkinänkuoressa:

Maanantai: lepopäivä
Tiistai: uintitreenit 1'20
Keskiviikko: kevyt lapsi ja koira -hölköttely 55 min, 6,6 km
Torstai: kuntosalilla 1'15
Perjantai: lepopäivä
Lauantai: vatsa-pakarajumppa piiiiiitkästä aikaa, oli tosi hienoa!
Sunnuntai: uintitreenit n. 1 h, erinomaista :)

Täytyy vielä mainita, että pyöräilen työmatkat, 6 km suuntaansa, lähes joka arkipäivä. Nyt on ollut väsymystä ilmassa, ja kävin maanantaina ja perjantaina autolla töissä.

Tällä viikolla en sitten muuta ole tehnytkään kuin pyöräillyt töihin ja ulkoiluttanut koiraa, sitäkin häpeällisen vähän. En ole saanut nukuttua tarpeeksi aikoihin, vuorokausirytmi on ollut jotenkin pyllyllään, ja olen yrittänyt nyt korjata sitä ja ottaa rennosti. Sää on ollut myös jokseenkin hirveä, pipolle ja hanskoille on tullut käyttöä, ja ulkoilu ei ole yhtään huvittanut. Perustelen lorvimista myös sillä, että ainakin rasitusvammojen perusteella minun olisi syytä oppia kuuntelemaan kehoani, ja tämä on luullakseni sitä kehon kuuntelemista.

Ensi viikon lauantaina 5.10. olisi Punkaharjun halkijuoksu, matkat 5 km, 10 km ja puolimaraton. Jos joku tahtoo mukaan, seura kelpaa kernaasti. Itse meinaan kympille, ja toivon että paukkuja löytyy, kun numerolappu kiinnitetään rintaan. Jos ei, pitää vain nauttia maisemista, niitähän siellä riittää!

Meille odotetaan juuri tällä hetkellä uutta fillaria. Miehelleni on tilattu maantiepyörä, jonka pitäisi saapua Koskimieheen hetkenä minä hyvänsä. Tilasimme maanantai-iltana myöhään Wigglestä pyöräilykamaa, henkselihousuja, takkeja ja kengät sekä minullekin SPD-polkimet maantiepyörään. Valitsimme pikatoimituksen, ja epäilyksistäni huolimatta paketti tuli eilen iltapäivällä kotiovelle! Eli ihan oikeasti n. 25 euron toimitusmaksulla paketti saapui reilussa vuorokaudessa Englannista Suomeen ja meille kotiin! Ehkä se ei ole ihme, mutta 70-luvulla syntyneenä ja kirjeenvaihtoakin etanapostilla harrastaneena ja edelleen myös hitaita paketteja tilanneena olen vaikuttunut. Vaatteetkin ovat istuvia, ja minä toden teolla tykästyin uuteen kissa-asuuni. ;) Piti käydä kaupassakin se päällä, vaikkakin tuulitakilla ja lenkkareilla naamioituna. No joo, tähän vaikutti äkkilähtö lasta harrastuksiin viemään, kun sovitus oli juuri kesken.

Maantiepyörässäni on tähän asti ollut SPD-SL-polkimet, cyclocrossarissa taas yhdistelmä-SPD:t, joissa toinen puoli flat tavallisia kenkiä varten. Kilpurilla olen käyttänyt triathlonkenkiä, ja cyclolla numeron verran isompia MTB-kenkiä. Tri-kengät ovat erittäin ohuet ja naftit, suomeksi vilpoisat. Ne on tarkoitettu kesäkeleille ja urhelusuorituksiin. Syksyn ajankin sitten polkimien vaihdon jälkeen MTB-kengillä myös kilpurilla, etteivät varpaat palele. Ehkä olisin jättänyt pyörän jo talviteloille, mutta täytyy vielä Ollin kanssa ajella muutama lenkki, ennen kuin kelit ja kadut muuttuvat ajokelvottomiksi.

Tässä odotellaan myös uusia lenkkareita, Kayanoita, joiden pitäisi tulla tänään postissa. Huomenna lenkille niillä? Vaiko jo tänä iltana? Ai niin, se vuorokausirytmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti