torstai 12. syyskuuta 2013

Tätä viikkoa, ja vähän edellistäkin

No niinhän siinä sitten kävi... Olo oli kuntosalin ja pumpin jäljiltä kuin jyrän alle jääneellä, enkä pystynyt lauantaina edes kävelemään kunnolla. Pitkä lenkki jäi haaveeksi, mutta illalla kävin kevyesti hölkkäämässä pyöräilevä lapsi seuranani 50 min/6,5 km ja sen jälkeen venyttelin, mikä hieman helpottikin. Kuitenkin esim. vasemman olkavarren ojentaja oli vielä maanantainakin ihan käyttökelvoton!

Sunnuntaiaamuna oli superhyvät uintitreenit taas. Potkut tuntuvat olevan tärkeitä, niitä on joka treeneissä. :) Syystä, veikkaisin. Uutta oli "formulat", eli ensin kierrokset päälle käsijarrun kanssa, ja sitten hanaa!

Maanantaina oli lepopäivä. Ohjelmaan kuului mm. muffinsseja ja musiikin teoriaa.

Tiistaina oli jälleen uintitreenien vuoro. Sain neuvoja käsivetoihin, jotka kuulemma aloitan liian läheltä päätä, eli pitää kurottaa edemmäs. Juuri tämä on se syy, miksi treeneissä käyn, eli hienoa. :)

Keskiviikkona pääsin töistä vähän tavallista aikaisemmmin, ekaluokkalainen meni kaverinsa luokse pariksi tunniksi suoraan koulusta ja minä pääsin 1,5 tunnin lenkille. Kaksi vuotta sitten, kun vielä pystyin kunnolla juoksemaan, löysin myöhään syksyllä hienoja reittejä Karhuvuoren suunnalta, ja viime vuonna jalkapuolena harmitti hirveästi, etten päässyt enempää niitä hyödyntämään. Mutta nyt löysin upean polun, joka lähtee Vuorentien päästä kohti Mielontietä, ja sinne varmasti palaan! Lenkille tuli mittaa 13 km ja aikaa meni 1h 27 min. Koiralla oli pitkästä aikaa vetovaljaat, mutta ei se vetänyt oikeastaan yhtään, ihmetteli vain aluksi, että mitkäs nämä olivatkaan, ja ravisteli muutaman metrin välein. ;) Viime ajat olemme käyttäneet vedonestopantaa, ja ehkä se ja iänkin (ja tällä kertaa lämpimän sään) aikaansaama rauhoittuminen ovat auttaneet. Koirajuoksussahan koiran kuuluisi vetää, mutta olen nyt kallistunut siihen, että minä teen itsenäisen juoksun ja Inke vain ulkoilee mukana. 15 minuutin välein pidimme juoma- ja koirankastelutaukoja. Toisessa pullossa oli arginiinijuomaa ja toisessa vettä. Argi-purkki alkaa vedellä viimeisiään, ja olisi kai hankittava uusi, jos sitä aikoo jatkaa. Olisi kiva kuulla, jos muut ovat arginiinia käyttäneet, että tuntuuko siitä olleen hyötyä?

Aloin taas laittaa treenejäni HeiaHeia-palveluun, ja ne ovat julkisia, eli sieltä näkee simppelimmän treenikalenterini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti