perjantai 6. syyskuuta 2013

Habaa kasvattamassa


Voi sitä jälleennäkemisen riemua, kun tapasin pitkästä aikaa Huhtarin Hierovan Tuolin! :D Tähän kyseiseen autuuteen päästäkseni joudun ihan itse tekemäni päätöksen perusteella huhkimaan hieman, mutta kylläpä kannatti taas. Kävin eilen tekemässä n. 40 minuutin verran lähinnä fysioterapeutin antamia keskivartaloliikkeitä, siihen päälle hyvät venyttelyt ja - Tuoliin!

Tänään pääsin Tuoliin palkinnoksi - kröhöm! - ensimmäisestä BodyPumpista moneen kuukauteen. Saliin pääsyä odotellessa mietin, pitääkö äkkiä käydä ostamassa kokista tunnista selvitäkseen, mutta eihän siinä muuta tarvittu kuin Pia superenergisenä ja huippupositiivisena lavalle ja musiikki soimaan! Heti ekasta tahdista olin täysillä mukana. Kiitos, Pia! Jotain on näistä vammoista tarttunut korvien väliin, sillä ihan itselleni epätyypillisesti osasin laittaa ihan pienet painot tankoon jalkaliikkeitä varten. Selän kohdalla itsehillintä sitten petti, joten nyt on olo kuin jyrän alle jääneellä ;)

Huomenna minun on tarkoitus juosta n. 17 km lenkki, saas nähdä, kuin käy... Pohkeet meinasivat krampata yhden jalan kyykyissä vaikkei ollut painojakaan, ja jo eilisen vähäisen salitreenin jäljiltä ovat reidet ja vatsa hieman hellinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti