sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Loppuviikon puuhat

Valtavia omantunnontuskia potien tätä kirjoitan. :( Tänään olisi Lassen hölkkä, mutta on ollut niin kiireinen viikko ja sellainen olo, ettei nyt irtoa. Joskus on pakko nukkua ja siivotakin, joten jätin myös aamun uintitreenit väliin. Sen sijaan ilmoittauduin illaksi ihan uusiin juttuihin, Huhtariin Grit Strength -tunnille ja BodyBalanceen.

Torstaina kävin tekemässä täsmäiskun kuntosalille. Ehdin 40 minuutissa käydä läpi lähes koko kropan. Pidän toiminnallisen harjoittelun salista, jossa on rauhallista ja tunnelmallista, ja tein siellä kuntopallon, kahvakuulan ja vähän taljankin avulla pääasiassa keskivartaloliikkeitä, jotka fysioterapeutti on minulle "määrännyt", sekä hieman raajojakin. Lopuksi palkitsin itseni hierovalla tuolilla. :D

Perjantai-iltana vein tyttären tanssitunnille ja sillä aikaa hölköttelin keskustan rantoja pitkin. Jotenkin siellä on niin ihanaa juosta! Arvelen nähneeni uintiporukkaa lähdössä perjantaipurjehdukselle, mutta en arvannut mennä lähemmäs katsomaan, jos vaikka olisinkin erehtynyt... Kiersin ensin Pikisaaren ja sitten Rakuunamäen. Matkaa tuli n. 6,7 km ja aikaa meni n. 45 min. Unohdin pysäyttää kellon. Tanssiopistolla kohtasin lasta hakiessani toisen balettilaisen äidin niin ikään juoksuvaatteissa ja hikiläntti selässä, ja päädyimme sopimaan yhteisistä lenkeistä jatkossa. Huimaa!

Lauantaina meillä oli työpaikalla koulutuspäivä, ja sieltä hurautin Vihtolan ja Hanhikempin kautta kotiin, 19,6 km ja 46 min, keskikadenssi 74, -nopeus 25,1 km/h, -syke 127.

Jotta pystyn jatkamaan elämää tämän päivän lusmuilusta huolimatta, katsoin heti korvaavan tapahtuman: Punkaharjun halkijuoksu la 5.10. Siellä on kymppi ja puolimaraton, ja kympille siis aion osallistua. Matka on yksisuuntainen ja profiilin mukaan hieman nouseva. Sellaisella en ole aiemmin ollutkaan. Lapsillekin olisi omat sarjat ja lisäksi 5 km kuntohölkkäsarja. Seura kelpaa, kiitos, jos joku tahtoo lähteä mukaan! Maisemathan siellä ovat kerrassaan hienot, minkä pitäisi tehdä juoksusta huomattavasti kevyempää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti