torstai 1. elokuuta 2013

Tiistain tri-treenit

Totuttuun tapaan Mattilanlammella pieni pyrähdys vedessä, sitten neljän hengen porukalla Korkea-Ahoon ja kahden takaisin Matin kanssa... toiset vaan tollain karkaa! ;) No, kyllä me niistä selät nähtiin aika pitkään...

Juosten sama homma, eräät ne vaan revittelee. Mutta on se kunto minullakin vähän kasvanut, päästiin 5 km 28 minuuttiin tällä kertaa. Noh, joskus tulevaisuudessa ehkä jotain muuta, mutta nyt olen tyytyväinen jokaisesta karistetusta minuutista!

Pyöräily: 40 min, keskisyke 134, keskivauhti 29,4 km/h
Juoksu: 28'08, keskisyke 152, keskivauhti 5.38/km

Keskiviikkona oli erittäin lepopäivä. Sain loppuun Dan Brownin kirjan Kadotettu symboli, mikä vaati totaalista paneutumista, joskaan  se ei ollut millään lailla vaikeaa. Vaikeampaa oli olla lukematta. Jäi sitten siivous tälle torstaiaamulle, kun päivällä oli vieraita, ja nyt illalla ei juuri huvittanut lähteä pyöräilemään pitkälti melko jatkuvan sateen vuoksi, mutta toisaalta vaikea saada moodia vaihdettua, kun on vielä pullan maku suussa.

Posti toi Englannista kaksi uutta triathlonasua. Nämä ihoa nuolevat yläosat kyllä kiusallisella tavalla paljastavat, mistä kohdasta projekti on vielä pahasti kesken. Ajatus oli jättää parempi ja palauttaa toinen, mutta kun mies kerran tykkäsi, että voin pitää molemmat, niin varmaan sitten voin.  Elämään jäi kysymys, oliko taka-ajatuksia, koska seuraava lauseensa oli "Saanko ostaa puukkosahan?"  :D Orcan housut ovat ihan sikahyvät, tuli heti mieleen, että niitä kehtaisi käyttää esim. spinningtunneillakin, mitä en todellakaan tee pyöräilyhousuillani, ne ovat ihan liian lyhyet, ulkonakin pitää ajaa kovaa, ettei kukaan ehdi tunnistaa. ;) Toinen asu on 2XU:n eikä istu aivan yhtä täydellisesti, mutta hyvä sekin. Pian pitää suorittaa arvonta, kumpi lähtee Kuopioon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti