tiistai 20. elokuuta 2013

Maanantain pyörälenkki

Vettä tuli koko päivän. Viiden maissa enää tihkutteli ja päätin tsekata, olisiko pyörälenkille mahiksia. No, ennustehan oli loistava, rintaman reuna enää kohdalla ja aurinkoa tiedossa! Viime hetkillä ehdin mukaan Lpr:n pyöräilijöiden yhteislenkille, kun ensin etsin Kuopion-reissun jäljiltä olevia ketjusprayta ja satulalaukkua.

Ajoimme neljän hengen voimin pistona Merenlahdelle ja sieltä sitten kolmen porukalla vielä Sipariin, josta Korkea-Ahontietä takaisin kaupunkiin. Älkää kysykö, miten sinne Sipariin mentiin! Minut olisi voinut johdattaa vaikka Mikkeliin saman tien, niin oli pääni pyörällä. Merenlahdella on kaunista ja mäkistä, asfaltin kunnossa hieman huomauttamista. Siparin suunta oli tasaisempaa, toki joku iso mäki sielläkin. Jalat hapottivat kovin sunnuntaisen "pitkän" juoksun jäljiltä ja ylämäet olivat tuskaa. Hyvä seura kuitenkin kuittasi ongelmat! :) Kesän viimeisiä rippeitä viedään. Vielä varmaan jokunen lenkki jäljellä, sitten ensi kesää odottamaan! Kiitos taas seurasta mukana olleille!

Matkaa kertyi minun mittariini 55,61 km. Aikaa minulla meni kokonaisuudessaan 2'06, sykkeet 130/165, keskikadenssi 69 sisältäen lukuisia polkemattomia alamäkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti