sunnuntai 4. elokuuta 2013

Perjantai-pitkä ja Loppi-lauantai

Pitkä juoksulenkki perjantaina

Koska lonkka on ärsyyntynyt ylämäissä, päätin tehdä mäettömän pitkän ja menin autolla Saimaan kanavan varrelle juoksemaan. Jätin auton Mälkiälle museon parkkikselle ja siitä juosten kohti Mustolaa ja Soskuaa. Mustolassa on hyvä paikka uittaa koira, lisäksi jouduin kastelemaan sitä lähempänä Soskuaa, sillä vaikka päivä vaikutti ensin pilviseltä, jotenkin aurinko tuli esiin ihan lenkkiäni varten ja aika paahteista oli. Reidet tuntuivat etenkin alussa ihan pökkelöiltä, ja sydän tykytti huolestuttavan nopeasti koko matkan ajan. Kahden päivän levon jälkeen tuo tuntui aika oudolta. Vauhti oli silti ihan olematon, joskin tuo aika sisältää useita koiranuitto- ja juottotaukoja sekä pari puskareissua. Paluumatkalla oli onneksi vähäistä vastatuulta, mikä viilensi oloa.

Numerot: kesto 1'46, keskisyke 140, max 154. Menomatka vei 51 min ja paluumatka 55 min. Matkaa tuli 14 km.

Pitkä uinti lauantaina

Viikonloppu meni reissussa, mutta sehän ei estä treenaamasta. Mukavana palauttavana kra... ei kun lauantaipäivän harjoitteena läpsyttelin Lopen Kesijärvessä 1600 m henkivartijan saattelemana (kiitos, Matti T.!). Vesi oli niin lämmintä, että tuli melkein kuuma, mutten olisi uskaltanut jättää märkkäriä poiskaan, kun uin "yksin" avovedessä. Vesi oli kyllä aivan peilityyni, ja pystyin hyvin keskittymään tekniikkaan ja hengittämään uimahallimalliin. Palautusjuomatkin odottivat rannalla. ;) Aikaa meni 35 minuuttia. Sinilevää oli kohtalaisesti, mutta kaikkea ei voi saada.

Tänään on lepopäivä, ihanaa! Kasslerit tirisevät grillissä, tuoksu tulvii sisään asti. Päivän kuumuus alkaa hellittää, joten voisi olla sopiva hetki viedä koira kävelylle. Huomenna pyöräilemään, tiistaina tri-treeneihin ja sitten vain kevyttä ja rentouttavaa toimintaa lauantaihin asti, jolloin KUOPIO!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti